Knelpunteninventarisatie slikproblemen in de langdurige zorg

18-11-2021 387 keer bekeken 0 reacties

In de langdurige zorg voor ouderen en mensen met een verstandelijke beperking zijn slikproblemen een veelvoorkomend probleem. De Stichting Kwaliteitsimpuls Langdurige Zorg (SKILZ) is gestart met de ontwikkeling van een kwaliteitsinstrument dat zorgverleners en patiënten/cliënten kan ondersteunen in de zorg en besluitvorming rondom dit thema.

Een belangrijke eerste stap bij het ontwikkelen van een kwaliteitsinstrument is het inventariseren van actuele problemen, oftewel knelpunten, die ervaren worden in de praktijk. Eén van de manieren waarop we dat doen is door het versturen van een digitale vragenlijst. Deze knelpunten worden door de toekomstige werkgroep gebruikt voor het opstellen en prioriteren van uitgangsvragen voor de ontwikkeling van het kwaliteitsinstrument.

Bent u vertegenwoordiger van cliënten in de ouderenzorg of verstandelijk gehandicaptenzorg? Werkt u in de zorg voor ouderen en/of voor mensen met een verstandelijke beperking? Of werkt u voor een organisatie of instantie die zich op een andere manier bezighoudt met de zorg voor ouderen en/of mensen met een verstandelijke beperking?

Klik op deze link om de vragenlijst te starten.

Het invullen duurt ongeveer 5 à 15 minuten en de vragenlijst kan ingevuld worden tot 13 december 2021.

 

 

 

 

0  reacties

Onze socials: 

Broedplaats Zorg


Zorgbelang Brabant|Zeeland

 Onze locaties: 

 Ringbaan Zuid 44
        5022 PN  Tilburg
        E: info@zorgbelang-brabant.nl
        T: +31 (0) 13 594 21 70
 Stationsplein 21
        4461 HP Goes
        E: info@zorgbelang-zeeland.nl
        T: +31 (0) 113 203 200

BroedplaatsZ logo

 
Cookie-instellingen