Oproep om overzicht ondersteuning bij mentale gezondheid aan te vullen

04-11-2021 620 keer bekeken 0 reacties

door Ellis van Boxtel

Mentale gezondheid en herstellen van een periode waarin je helemaal niet lekker in je vel zit vraagt iets van ons; de manier hoe we leven, vraagt iets van onze samenleving; de manier hoe we samen leven en het vraagt ook iets van de zorg en de overheid; de manier hoe we dit organiseren.

Ik geloof dat je omgeving en contact met anderen enorm belangrijk is. Compassie, verbinding en een arm om elkaar heen, daar mag van mij veel meer van zijn in onze wereld! 💚

Op allerlei plekken wordt daar al aan gewerkt. We hebben een overzicht 'Ondersteuning Mentale Gezondheid in Brabant' gemaakt waarmee mensen zelf de weg kunnen vinden of welke dient als wegwijzer om anderen de weg te wijzen naar herstel. Van GGZ, opvang-, aanspoel-, herstel-, zelfregieplekken, cursussen tot aan EHealth.

Dit overzicht is zeker niet volledig dus mijn oproep is om dit aan te vullen. Heb jij een prachtige plek, cursus of hulpmiddel die ondersteuning biedt bij mentale gezondheid en herstel? Laat het me weten in de comments. Zodat we samen de verbinding kunnen herstellen.

Het overzicht vind je via https://www.broedplaatsz.nl/in+gesprek/vraag+en+antwoord/overzicht+ondersteuning+mentale+gezondheid/HandlerDownloadFiles.ashx?idnv=2075733 en als bijlage toegevoegd. 

Meer informatie over GGZ vriendelijke gemeente en aansluitende projecten vind je in dit artikel: GGZ Vriendelijke Gemeenten - Zorgbelang Brabant | Zeeland (zorgbelang-brabant.nl)

#hersteldeverbinding #ggzvriendelijkegemeente #zorgbelang

0  reacties

Onze socials: 

Broedplaats Zorg


Zorgbelang Brabant|Zeeland

 Onze locaties: 

 Ringbaan Zuid 44
        5022 PN  Tilburg
        E: info@zorgbelang-brabant.nl
        T: +31 (0) 13 594 21 70
 Stationsplein 21
        4461 HP Goes
        E: info@zorgbelang-zeeland.nl
        T: +31 (0) 113 203 200

BroedplaatsZ logo

 
Cookie-instellingen