Trainingen flexibele pool van start

Martijn Hentzen 10-05-2023 173 keer bekeken 0 reacties

Meedenkers aan de slag!

Op 2 mei zijn de eerste trainingen voor meedenkers gestart in Zierikzee en Middelburg. Ervaringsdeskundige medewerkers van Hersteltalent trainen cliƫnten en naasten die mee willen denken met het beleid in Zeeuwse gemeenten. Na de training kunnen de meedenkers gekoppeld worden aan gemeenten die inbreng in beleid willen van de mensen om wie het gaat.

De trainingen duren vijf bijeenkomsten. In Zierikzee en Middelburg zijn in totaal 17 deelnemers. De eerste bijeenkomst stond vooral in het teken van kennismaking. Maar er is ook meteen een inventarisatie gemaakt van onderwerpen waarover cliƫnten en naasten graag willen meepraten. Een aantal van die onderwerpen zijn: dagbesteding; verschillende woonvormen; (keukentafel)gesprekken met de gemeente; vervoer en mobiliteit. Tijdens de tweede bijeenkomst van de training gaan deelnemers al direct in gesprek met vertegenwoordigers van gemeenten. Een belangrijk onderwerp is dan vervoer. Het meedenken begint dus al direct!

Bij voldoende belangstelling zullen nieuwe trainingen worden opgezet. Goes en Zeeuws-Vlaanderen zijn plaatsen waar we die graag willen organiseren. Zodra hier meer bekend over is, laten we het weten.

Reacties

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Onze socials: 

Broedplaats Zorg


Zorgbelang Brabant|Zeeland

 Onze locaties: 

 Ringbaan Zuid 44
        5022 PN  Tilburg
        E: info@zorgbelang-brabant.nl
        T: +31 (0) 13 594 21 70
 Stationsplein 21
        4461 HP Goes
        E: info@zorgbelang-zeeland.nl
        T: +31 (0) 113 203 200

BroedplaatsZ logo

 
Cookie-instellingen